14.12.05

14 Δεκεμβρίου...γιατί λεει 13 από πάνω;;;;



Καλημέρα....είδα κι έπαθα να ξυπνήσω σήμερα, είναι 8 και 43 και ακόμα πίνω καφέ στο σπίτι.Άκουσα στο ραδιόφωνο κάτι περί άρσης του απορρήτου των πολιτών σε όλη την ευρώπη.Δεν ξέρω...το έχουμε καταλάβει;

Είμαστε σε Πόλεμο.Σε Πόλεμο. Σε Πόλεμο.Με ποιον;΄Πάντως όχι με αυτούς που μου λένε.

*Α!...η φωτογραφία αυτή είναι λίγο πιο πρόσφατη...είναι του 2003.

Να και ένας Λύκος.

Οι Λύκοι είναι καταπληκτικά πλάσματα, ζουν τελείως οικογενειακά, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο σε όλη του τη ζωή,μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί, τα παιδιά μετέχουν στην οικογένεια και αργότερα στην αγέλη που είναι "οικογενειοκεντρική"...Ο Λύκος δεν επιτίθεται ποτέ. Εκτός αν τον απειλούν, εκτός αν οι παρεμβάσεις κάποιων του έχουν στερήσει την τροφή και τον φυσικό τρόπο ζωής του.Ο Λύκος ήταν απόλυτα σεβαστός στις προ χριστιανικές κοινωνίες, συμβόλιζε ουσιαστικά την ίδια τη Φύση και την Ιερότητα της. Στη συνέχεια, όπως και οι γάτες, διώχθηκε άγρια από τα νέα, μονοθεϊστικά ''ήθη''.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν τον Τζον Λένον, όταν μας άφηνε χρόνους είσαι στην πάνω φωτογραφία και όπως ακριβώς σε φανταζόμουνα φυσικά. Βάλε και καμιά νεότερη φότο της τελευταίας εικοσαετίας γιατί εκεί μικροδείχνεις πολύ , τι 49 μας λες , 30άρης και πολύ λέω.
Χαιρετώ φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΙ στο από πάνω σχόλιο

hardrain είπε...

...toy 2003 είναι η φωτογραφία...τί να κάνω;;; Έχω κάνει συμφωνία με το διάβολο, γνωστό είναι αυτό άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, πλάκα έχω πάθει.Σε ξέρω από τις εκπομπές σου πολλά χρόνια τώρα,έχω διαβάσει τα ποιηματά σου, διαβάζω αυτά που γράφεις εδώ και εκεί σε περίμενα με άλλο look αλλα δεν ξέρω ποιο ίσως πιο αυστηρο δεν ξερω, τελος παντων φίλε με ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΣ ακομα και σα φατσα. Ισως εισαι ο τελευταιος συνεπης ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Σ ακουω απο το 1983 και σε βρισκω οπου και να εισαι-γιατι δε λες τιποτα εδω για το ραδιοφωνο εχεις αλλαξει τη ζωη σε πολυ κοσμο το ξερεις. Οτι θεο πιστευεις να σ εχει παντα καλα. Με τη γυναικα μου απο τις εκπομπες σου γνωριστηκαμε ,τοτε που έλεγες ''επικοινωνηστε''μεταξυ σας και ρε αδερφε όλος ο κοσμος σ ακουγε το 80 και δεν εκανες ποτε ενα φαν club Ποιος αλλος θα το έκανε αυτο; κανεις, στο λεω.

ANemos είπε...

Αναυδος...
Με πήγες απο την άλλη πλευρά του Λόφου και μου έφερες φίλους, κοινούς κατα πως φαίνεται. Ο δε Σπύρος και "αφεντικό" στο Ραδιόφωνο για ένα φεγγάρι...
Σιγουρα έχουμε υψώσει ποτήρια εις υγείαν!

Ανώνυμος είπε...

Άντε και πάλι καλοτάξιδο

Ανώνυμος είπε...

Έμπαινε Γιώργο μου! Δεν ησυχάζεις ποτέ έτσι? Καλορίζικο το blog σου, θα το παρακολουθώ κάθε μέρα.
Ειδοποίησε μόνο εγκαίρως για τυο πότε ακριβώς θα έρθεις στην Ελλάδα, για να κανονίσω και 'γω εγκαίρως κάποια άδεια ώστε να σε δω.
΄Ασε που έψησα ήδη την Άννα Μαρία για διακόπές στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2006!Αλλά θα ταπούμε κι από κοντά αυτά..
Πολλά φιλιά!

Νίκος Πρανδέκας-ateman