19.12.05

Τα Χρυσά Αυγά έγιναν ομελέτα.

Να και μια –σε πρώτη ανάγνωση τουλάχιστον- καλή είδηση. Η «οργάνωση» Χρυσή Αυγή, γνωστή σε όλους μας για την...φιλανθρωπική της δράση το κλείνει το μαγαζάκι ή με άλλα λόγια αναστέλλει κάθε πολιτική δραστηριότητα. Βέβαια, αυτή η αναστολή της.... «πολιτικής» δραστηριότητας, δεν εξασφαλίζει πουθενά τη μη πρακτική εφαρμογή της γνωστής τους επιχειρηματολογίας που ξεκινά από το θεώρημα της γροθιάς περνάει από το αξίωμα της κλωτσιάς και ενίοτε κορυφώνεται με το ιδεολόγημα του μαχαιριού. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν λένε μεταξύ άλλων πως η έλλειψη δημοκρατίας του τόπου τους αναγκάζει να το κλείσουν. Εγώ ξέρω, πως αν είχαν πελατεία από την κοινωνία ούτε που θα τους περνούσε από το μυαλό το λουκέτο. Το ζήτημα τώρα είναι...όλα αυτά τα «παλικάρια» που θα στεγασθούν για να μπορούν να «εκφρασθούν» ; Μπορείτε ασφαλώς να βρείτε τον διαδικτυακό δεσμό τους και να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση. Εγώ, εδώ, δεν θα τη «φιλοξενήσω» ούτε ως link.

5 σχόλια:

The Douros είπε...

Na eisai kala, mou eftia3es th mera me ta nea ayta. Panta tetoia!!!

drakouna είπε...

"..η έλλειψη δημοκρατίας του τόπου τους αναγκάζει να το κλείσουν.."

Η ανοχή τέτοιων οργανώσεων δείχνει πόσο δημοκρατική είναι τελικά η χώρα.

Λες να κλειστούν στα σπίτια τους και να σκοτώνουν εικονικούς κακούς στο Playstation?

hardrain είπε...

Η Πολιτεία, μπορεί να έχει κάποια ανοχή, ως ένα σημείο. Δεν πιστεύω πως η Δημοκρατία μπαίνει σε δοκιμασία με την ανοχή σε συμμορίες που έχουν αφήσει έντονη την ισχύ των «επιχειρημάτων» τους πάνω στο σώμα μεταναστών, ομοφυλόφιλων και εν γένει «διαφορετικών». Άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση απλά τους ξέρασε η κοινωνία. Η Πολιτεία και οι αρχές, μάλλον ολιγωρία είχαν δείξει απέναντι σε αυτά τα λουλούδια.Με παρηγορεί λοιπόν, το κατά πως φαίνεται, αυτά τα ανθρωπάκια, επένδυσαν πολλά, νομίζοντας πως θα είχαν ανταπόδοση από την κοινωνία, αλλά την πάτησαν. Μπορεί οι ''ελληναράδες'' που γαβγίζουν να είναι πολλοί-και είναι-αλλά αυτοί που δαγκώνουν είναι τελικά ελάχιστοι. Είναι σαφές, πως αν είχαν πελατεία, δεν θα κατέβαζαν τα ρολά.

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work » »

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! bbw belly dance buy imitrex Water tank must have a floatswitchesballvalvesalarm system Job cost estimating sheets suzuki alarm system Adl security systems Checklist for packing for vacation lesbian teen shaved anal 1719 whistler radar detector Lesbo+anime cisco wireless training Seroquel data elza alarm system http://www.computer-chair-0.info/body-building-injectable-hgh.html Ice maker refrigerator undercounter Paris hilton porn vidieo spam filter gateway Handyman business card 20 2002 toyota corolla alarm system how to install a home alarm system