22.12.05

Ειδική Κυβερνητική Ανακοίνωση.


Σήμερα το πρωί στις 9 εξεδόθη η κάτωθι Κυβερνητική Ανακοίνωση την οποία προσυπογράφει η Αστυνομία ο Στρατός και οι Κρατικές Υπηρεσίες ως φορείς εντεταλμένοι για την πιστή εφαρμογή των μέτρων από όλους τους πολίτες της χώρας.Τα μέτρα ισχύουν εξ ίσου και για αλλόθρηκους αλλοδαπούς διαμένοντες στην Ελλάδα.


1.Απαγορεύεται αυστηρά η διασπορά στενάχωρων και θλιβερών ειδήσεων και πληροφοριών.

2.Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αναφορά σε δυσάρεστα ζητήματα όπως Ανεργία, Πείνα, Πόλεμος, Δυστυχία, Αρρώστιες και Συμφορές.

3.Επιβάλλεται σε όλους και όλες ανεξαιρέτως να φορούν α) Ευτυχισμένο Χαμόγελο β) καινούργια και καλά ρούχα γ) να διαπνέονται από αγνό, βαθύ και πλατύ συναίσθημα Χριστιανικής Αγάπης για το επίσης ευτυχισμένο και αστραφτερό πλησίον.

4.Είστε όλοι και όλες υποχρεωμένες να επενδύσετε το σύνολο του 13ου μισθού και τα 2/3 των τυχόν οικονομιών σας σε Δώρα προς αλλήλους και εαυτούς προς τόνωση της Αγοράς και κατά συνέπεια της Εθνικής Οικονομίας.

5.Είστε όλοι και όλες υποχρεωμένοι να καταγγείλετε στις Αρχές οποιοδήποτε φαινόμενο ζητιάνων, αστέγων και, εν γένει αναξιοπαθούντων οι οποίοι με την τρισάθλια εμφάνισή τους προσβάλλουν τη Δόξα του Κυρίου. Προς εφησυχασμό σας, είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε πως τα περιθωριακά αυτά στοιχεία έχουν ήδη περιμαζευτεί από τις Ειδικές Υπηρεσίες και θα φροντιστούν καταλλήλως τις Άγιες Αυτές ημέρες.

6.Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, αναμένουμε χτύπημα του Κυρίου –όπως το περσινό «τσουνάμι» τα ναυάγια πιο παλιά κλπ προς δοκιμασία της Πίστεως. Σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει το Πνεύμα της Αγάπης να μη διαταραχθεί από τις υγιής ομάδες της Κοινωνίας μας, οι οποίες οφείλουν να συνεχίσουν τους εορτασμούς ως να μη συνέβη τίποτα. Διότι ΔΕΝ θα έχει συμβεί τίποτα. Σύμφωνα με ειδική εγκύκλιο της Αρχιεπισκοπής τέτοιες «συμφορές» αποσκοπούν απλώς στη δοκιμασία της Πίστεώς Μας και απαλλάσσουν ταυτοχρόνως την Κοινωνία από άρρωστα μέλη.

7.Είμεθα πλέον σε θέση να ανακοινώσουμε πως από τα λεγόμενα θύματα του «τσουνάμι» ένας ισχυρός αριθμός επρόκειτο να εξελιχθεί σε τρομοκράτες, πόρνες, δολοφόνους και κλέφτες. Δόξα στη χάρη Του αλλά και χάρη στη Δόξα Του, απαλλαχτήκαμε οριστικά. Τα ίδια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ισχύουν και για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του Αυγούστου. Φαίνεται πως πράγματι, έβαλε το χέρι της η Μεγαλόχαρη και γλίτωσε την ακριβή μας πατρίδα από ανθρώπους που εψήφισαν ΝΑΙ στο σχέδιο Άναν και που γενικώς υπηρετούσαν αντεθνικά συμφέροντα.


8.Η παρακολούθηση των ειδικών εορταστικών προγραμμάτων των Τηλεοράσεων κρίθηκε επιβεβλημένη και παιδαγωγική για ολόκληρο τον πληθυσμό. Ως εκ τούτου αυτές τις μέρες θα ελέγχονται όλοι οι τηλεοπτικοί δέκτες της επικράτειας, με ειδικό συνδυασμό τεχνολογίας της AGB και των Αρχών Ασφαλείας. Ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ καθημερινή Τηλεθέαση κατά τη διάρκεια των εορτών ορίσθηκαν οι 6 ώρες συνεχόμενες από τις 20:00 και μετά. Η ώρα ορίσθηκε έτσι ώστε να μη διαταραχθεί το Ιερόν Μυστήριον του Shopping.

9.Στις επόμενες 2 μέρες θα σας επισκεφθούν κατ’ οίκον στελέχη των Δημοτικών Αρχών συνοδευόμενα από μέλη των Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων. Υποδεχθείτε τους εν πνεύματι Αγάπης Χριστού και δεχθείτε με χαρά τα δώρα τους, ήτοι: Ο ειδικός μηχανισμός που θα προσαρμοστεί στους τηλεοπτικούς σας δέκτες για την ορθή και πλήρη εφαρμογή του άρθρου 8 και η τοποθέτηση στον καρπό του χεριού ειδικού chip H.C.T.(Happiness Counter &Treatment) Το εν λόγω ενέσιμο microchip –του οποίου η υποδερμική τοποθέτηση είναι απολύτως ανώδυνη και διαρκεί το πολύ 30 δευτερόλεπτα μετρά και μεταδίδει τη συναισθηματική σας διάθεση στις Αρχές.

Έχει προβλεφθεί μετά από πρόταση της Φιλευσπλάχνου Ορθοδόξου Εκκλησίας μας η δυνατότητα αυτομάτου εγχύσεως ευφορικών ουσιών σε περίπτωση μείωσης των αποδεκτών δεικτών Ευτυχίας. Εφιστούμε ωστόσο την προσοχή, γιατί ο μηχανισμός λειτουργεί έως και 4 φορές. Στη συνέχεια , το Άτομο θα συλληφθεί ως επικίνδυνο για Διασπορά Κατάθλιψης στους Οικείους του και την Κοινωνία και θα προγραμματισθεί μετά τις Εορτές για θεραπεία.

10.Τέλος, επαναλαμβάνουμε πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή υποχώρηση σε όλα τα ανωτέρω, προκειμένου να εορτάσουμε όλοι τα πιο χαρούμενα, ξένοιαστα και αγαπημένα Χριστούγεννα με τους Οικείους μας.
Χρόνια σας Πολλά.

7 σχόλια:

alombar42 είπε...

Σε πρόλαβα: έγραψα 13 λεπτά πριν από σένα κάτι ανάλογο. Βέβαια αναγνωρίζω οτι το δικό σου είναι πιο μακρύ (χε) και άρα πήρε περισσότερο χρόνο!

Marina είπε...

Κακομοίρη! Ακόμη να συνέλθεις απο το χθεσινό μεθύσι και βλέπεις όνειρα!..

hardrain είπε...

alombar42-έρχομαι σε λίγο να σου κάνω επίσκεψη!..μα καλά...αγώνα δρόμου κάνουμε βρε συ για το ποιος θα βγάλει πρώτος κάτι; Τι το κάναμε...άλτερ κόντρα στο...άλφα; lol!

Μαρίνα-παρά το Τριέσπερο χθες η αλήθεια είναι πως δεν μέθυσα δυστυχώς αλλά ξεράθηκα στον ύπνο. Βλέπω άλλωστε όνειρα και ξεμέθυστος και ξύπνιος. :-)

alombar42 είπε...

Απλά μου έκανε εντύπωση το θέμα, το ύφος και η σύμπτωσή τους με την ώρα!

hardrain είπε...

Κάποιοι παρμένοι θα μίλαγαν για μαγνητικά ρευστά....χαχαχα υπάρχουν πολλά τέτοια ψώνια. Μάλλον είναι θέμα ηλικίας 101 εσύ, στα 108 εγώ, όσο νάναι υπάρχουν κοινές συνισταμένες. Μεγάλη υπόθεση να έχεις έναν ολόκληρο αιώνα πίσω σου.

Και μένα με εντυπωσιάζουν αυτές οι συν-πτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Kataplikti i douleia poy kaneis file moy. Zw stin Agglia 26 xronia kai den exw epafi me tin elliniki pragmatikotita peran twn diakopwn kai ayto oxi kathe xrono. Se evala sta Favorites kai se diavazw kathimerina-opws kai to Laputa. Keep on writting and inspiring your readers!

John M. Levendis

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! » » »